Sök
Kort om oss

Klippans Redovisning i Göteborg är den lilla byrån med det personliga bemötandet. Du hittar oss i Klippans kulturreservat i Ostindiska Kompaniets vackra gamla corps de logi som byggdes 1792. Alldeles vid Älvsborgsbron och med västerhavet utanför dörren. Varmt välkomna till oss!

Kontakt

Klippans Redovisning
Klippan 6
414 51 Göteborg
031- 14 15 34
Fax 031-14 17 45
info@klippansredovisning.se

www.klippansredovisning.se

Prenumerera
Administration

Våra tjänster - Vi gör det mindre krångligt

Vår främsta uppgift som redovisningskonsulter är att se till att ni företagare kan ägna er åt er kärnverksamhet i lugn och ro. Vi tar hand om allt det krångliga när det gäller bokföring och redovisning, årsredovisningar, bokslut och skatter.

Men vi tycker också att en bra redovisningsbyrå ska kunna berätta för sina kunder vad det får för konsekvenser när man gör olika val. Det är till exempel oerhört viktigt att påvisa den direkta kopplingen mellan inkomst, föräldrapenning, a-kassa och sjukpenning. Det är vår uppgift att förklara för kunderna att man egentligen inte kan få mer än man betalar för.

- Det handlar om att hjälpa kunderna att se hela bilden. Vårt uppdrag är att göra krångliga saker begripliga. Om inte kunden har förstått, så har vi inte gjort vårt jobb, menar Viktoria.

Många tror att vi redovisningskonsulter är revisorer, men vi tar hand om löpande bokföring, moms och skatt mm,  till skillnad från  revisorn, vars uppgift är att granska bolaget och styrelsens verksamhet.

Nya företagare behöver extra stöd

På Klippans Redovisning hjälper vi också till med rådgivning för nya företagare och sådana som står i begrepp att starta upp en egen verksamhet. Det finns ju olika anledningar till att man vill starta eget. Många vill kunna bestämma över sitt liv och ser företagandet som ett sätt att förverkliga sig själva.

- En vanlig anledning är helt enkelt att man har ett brinnande intresse för något och kanske hittar en nisch och ser att det finns möjlighet att tjäna pengar på sitt intresse. Här kommer vi in med rådgivning och hjälper till med bolagsbildning och liknande, säger Viktoria.