Sök
Kort om oss

Klippans Redovisning i Göteborg är den lilla byrån med det personliga bemötandet. Du hittar oss i Klippans kulturreservat i Ostindiska Kompaniets vackra gamla corps de logi som byggdes 1792. Alldeles vid Älvsborgsbron och med västerhavet utanför dörren. Varmt välkomna till oss!

Kontakt

Klippans Redovisning
Klippan 6
414 51 Göteborg
031- 14 15 34
Fax 031-14 17 45
info@klippansredovisning.se

www.klippansredovisning.se

Prenumerera
Administration

Vanliga frågor > Olika yrkestitlar på dina rådgivare > Vad gör en revisor?

Search the FAQ for entries containing:

Det är stor skillnad mellan en redovisningskonsult och en revisor. En revisor granskar företagets bokföring och styrelsens förvaltning av företaget, till skillnad från en redovisningskonsult som hjälper företaget att sköta bokföring mm.

Fram tills vintern 2010 var det ett lagkrav att alla Aktiebolag måste ha revisor. Nu kan de minsta bolaget välja själva, och valfrihet är nåt vi gillar. Valfriheten kan innebära att man väljer att ha kvar sin revisor, eller väljer bort revisorn. Det finns inget generellt svar på vad man "bör" göra, alla är vi individuella och det gäller självklart även företag!

Klippans Redovisning samarbetar med flera olika revisorer. När ett företag behöver en ny revisor tänker vi alltid till innan vi föreslår en revisor, det gäller ju att företaget och revisorn passar så bra ihop som möjligt!