Sök
Kort om oss

Klippans Redovisning i Göteborg är den lilla byrån med det personliga bemötandet. Du hittar oss i Klippans kulturreservat i Ostindiska Kompaniets vackra gamla corps de logi som byggdes 1792. Alldeles vid Älvsborgsbron och med västerhavet utanför dörren. Varmt välkomna till oss!

Kontakt

Klippans Redovisning
Klippan 6
414 51 Göteborg
031- 14 15 34
Fax 031-14 17 45
info@klippansredovisning.se

www.klippansredovisning.se

Prenumerera
Administration

Som en klippa...

Klippans Redovisning i Majorna startades av ägaren Viktoria Kristiansson i början av 90-talet. Namnet som bara skulle bli en tillfällig lösning i väntan på ett bättre namn har fått hänga med och nu är det så inarbetat att Viktoria inte vill byta det längre.

- Då när jag startade gällde det att komma på ett bra namn kvickt, så jag valde Klippans Redovisning, eftersom jag hade mitt kontor i Klippans kulturreservat i Majorna, förklarar Viktoria.

Och kontoret ja, det ligger fortfarande kvar i det unika kulturreservatet alldeles vid hamninloppet i Göteborg. Men för snart 15 år sedan flyttade de till Ostindiska kompaniets corps de logi – ett vackert gammalt trähus från 1792. Granne med stjärnkrogen Sjömagasinet en av Göteborgs allra bästa restauranger och alldeles bredvid Sankta Birgittas Kapell, en otroligt populär bröllopskyrka. Och det kan man ju förstå, för här ligger hela västerhavet öppet och bredvid ligger det gamla Carnegiebryggeriets anrika lokaler som är trendriktigt ombyggda.

- Fast det klart ibland kan man nog också känna sig lite som en klippa, filosoferar Viktoria över en kopp grönt te. Det viktigaste för oss är att våra kunder känner att dom är omhändertagna. Vår affärsidé är att ta hand om våra kunder och lösa deras problem skulle man kunna säga helt enkelt.