Sök
Kort om oss

Klippans Redovisning i Göteborg är den lilla byrån med det personliga bemötandet. Du hittar oss i Klippans kulturreservat i Ostindiska Kompaniets vackra gamla corps de logi som byggdes 1792. Alldeles vid Älvsborgsbron och med västerhavet utanför dörren. Varmt välkomna till oss!

Kontakt

Klippans Redovisning
Klippan 6
414 51 Göteborg
031- 14 15 34
Fax 031-14 17 45
info@klippansredovisning.se

www.klippansredovisning.se

Prenumerera
Administration


söndag
maj082011

Lagom till vårvärmen!

Så har då äntligen vår nya hemsida blivit klar. Gissa om vi är stolta över att kunna erbjuda er våra kära kunder ännu en informationskanal. Vi hoppas att alla, såväl ni gamla som nya kunder ska uppskatta vår nya sida. Här kommer vi förhoppnigsvis att kunna räta ut ett och annat frågetecken och har därför  samlat svar på några vanliga frågor.

Naturligtvis hoppas vi nu att ni ska ge oss lite feedback och skicka in fler frågor och kommentarer till oss. Så, varmt välkomna till Klippans Redovisnings nya informativa hemsida.

 

 

måndag
maj022011

Helt suveränt!

Jag hade aldrig överlevt mitt första halvår utan hjälpen jag fick av Klippans Redovisning. De gjorde verkligen det omöjliga möjligt och hjälpte till med alla blanketter och kontakter med Skatteverket, Bolagsverket mm. Stort tack för all hjälp, vilket fantastiskt stöd för en som just blivit företagare!

Konsult i mediebranschen

 

 

 

torsdag
apr292010

Okonventionell redovisningskonsult

Alla som kommer in till Viktoria Kristiansson på Klippans Redovisning känner omedelbart att här finns både en skarp hjärna och en sann estet. Inte många auktoriserade redovisningskonsulter är så ärligt förtjusta i allt som är fluffigt och rosa!

Trendig designeronsdag
apr282010

Vilket gäng!

Gänget på Klippans redovisning är inte bara kunniga och trevliga, utan också otroligt fokuserade på att lösa sina kunders problem. Tack för all hjälp!

Nöjd kaféägare