Sök
Kort om oss

Klippans Redovisning i Göteborg är den lilla byrån med det personliga bemötandet. Du hittar oss i Klippans kulturreservat i Ostindiska Kompaniets vackra gamla corps de logi som byggdes 1792. Alldeles vid Älvsborgsbron och med västerhavet utanför dörren. Varmt välkomna till oss!

Kontakt

Klippans Redovisning
Klippan 6
414 51 Göteborg
031- 14 15 34
Fax 031-14 17 45
info@klippansredovisning.se

www.klippansredovisning.se

Prenumerera
Administration

Kompetens och kvalitet är A och O

Klippans Redovisning var länge liktydigt med Viktoria själv, men för att utveckla byrån i rätt riktning gäller det att vara flera och att kunna samarbeta.

- Att gå från ensamföretagare till att ha flera medarbetare är en tuff men spännande övergång. Det var runt år 2000 som jag fick min första medarbetare,  och idag är vi fyra stycken på byrån. Det absolut viktigaste är hög kvalitet och då gäller det att ha kompetenta medarbetare. Här är alla noggranna och ansvarsfulla redovisningskonsulter. Jag känner mig fullständigt trygg i att min personal säger till när det är något som de inte förstår eller om de känner sig osäkra på att de verkligen gör rätt. Hos oss fungerar vi som ett sammansvetsat team och jobbar hårt med att ha en levande och lärande struktur på byrån, så att vi alla hela tiden utvecklas.